Mies oli nopeampi, eli tässä sitä sitten nyt ollaan niin sanotusti

Mie olen siis se naisellisempi osapuoli, vaikka toisinaan kyllä voisi epäillä että tuosta toisesta löytyisi enemmän naisellisia piirteitä, joista tulevaisuudessa tullaan täälläkin varmasti kuulemaan ;)

Jonkinlaiseksi hippiäiseksi minua varmaan voisi kutsua, pukeudun maanläheisiin väreihin ja tukka on pääasiallisesti jonkin asteisessa takussa, nenällä paksusankaiset silmälasit. Ja talvesta en pidä niin yhtään, ainakaan silloin jos joutuu kärsimään minkäänlaisesta kylmästä, ei sovi kuvioon niin lainkaan :C

Musiikki on lähellä sydäntä ollut vähän aina, pienenä sen ilmaiseminen tosin rajoittui suihkujakkaran rahtaamisella olohuoneeseen ja oman shown juontamiseen ja esittämiseen kun vanhukset koetti nauttia päiväkahvista ja leivonnaisista, mutta joka tapauksessa on meininki ollut korkealla vähän aina. Tätä nykyä sitten lauletaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähän kevyemmän puoleista nyt kuitenkin. The Beatles, Damien Rice, Tori Amos ja Scandinavian Music Group on kovassa kulutuksessa, monen muunkin rinnalla tietenkin.

Pienet asiat on kaikkein lähimpänä minun sydäntä, aina suloisesti lohjenneesta teekupista siihen kun aurinko edes vähän pilkottaa tuolta pilvien raoista esille (: Mie luen ihan hirveästi kirjoja, on tullut uhattua tuota omaa mörköäkin sillä, että meillä sitten kirjahylly vain kasvaa ja kasvaa jatkuvasti, että siltä ei sitten voida välttyä, vaikka saattaisikin vastalauseita löytyä (; Kirjojen lisäksi rakkauselokuvat on jotain pysyvää 'pahaa' jollain tasolla, josta ei pääse pakoon. Ja on pakko myöntää, että vaikka elokuvasuudelmat onkin ihan kauhean kliseisiä ja muuta vastaavaa, ne pelastavat aika usein todellisenkin kauhean elokuvan. On sitä puhelimessa moneen otteeseen tullut höpötettyä että "waiii, nyt ne pussaaa, söpöähw ^w^"

Luonteesta.. Romanttinen, todella nauravainen tyttöihminen, joka ei osaa kuvailla luonnettaan mitenkään muulla tapaa. Ja koska mörrimöykky oli lähellä, kysyin ja sain vastaukseksi avarakatseisen, kiltin ja lämpimän. Enkä mie oikein uskalla väittää vastaan, itse ei vain osaa sanoa koskaan mitään, ihmiset kun sitä paitsi helposti nimeää toisen itserakkaaksi jos kovin kehuupi :C Voin aivan vielä sanoa että huonoiksi luonteenpiirteiksi voi varmasti nimetä äkkipikaisuuden ja itsepäisyyden, parisuhteessa jälkimmäinen voi olla kohtaloksi kun löytyy kaksi sitä lajia (;

Sanottakoon vielä että mie haaveilen paljon, ja vaikka en itse siitä sanasta varsinaisesti tykkääkään, olen taiteellinen. Piirrän, maalaan, kirjoitan ja jos sen voi mainita, niin tosiaan laulan. Minun päähän tuppaa tulemaan aina sellaisia tavallaan 'kohtauksia' ja 'kuvia' joita mie Kuulle aika usein kerron. Kaikkea tapahtumista haaveisiin ja huoneen sisustamisesta vaatteiden laskoksiin. Kaikkea omituista ja vähemmän omituistakin.

Maria